Ayurvedische Kruiden Bestellen

Pranayur - Ayurveda Wandelcoaching
Ayurvedische kruiden bestellen

Ayurvedische kruiden bestellen?

Klanten van Ayurveda Wandelcoaching kunnen hier hun Ayurvedische kruiden bestellen nadat ik hen hierover heb geadviseerd. Door te klikken op de link of één van de afbeeldingen van Pranayur wordt je doorverwezen naar de webshop verbonden aan Ayurveda Wandelcoaching. Hier kun je zoeken naar de kruiden welke ik je tijdens het consult of in de e-mail hierop volgend heb geadviseerd te gebruiken. Ook is het je vrij te kijken naar de overige producten in de webshop.

Waarom zelf dokteren onverstandig kan zijn

Hoewel alle middelen waar Ayurveda Wandelcoaching mee werkt van 100% natuurlijke oorsprong zijn kan het toch zijn dat verkeerd gebruik een negatieve uitwerking kan hebben. Ik raad je daarom aan vooral niet zelf te gaan dokteren en geen kruiden of andere middelen te bestellen anders dan die ik je heb opgegeven. Niet in de laatste plaats omdat het voorgeschreven gebruik altijd maatwerk is. Niet alleen de keus voor het kruid maar ook de specifieke toepassingen en hoeveelheden ervan.

Ayurvedische kruiden bestellen - Ayurveda Wandelcoaching

Schroom niet om advies te vragen

Heb je nog vragen of merk je dat het gebruik van de voorgeschreven kruiden een vervelende of bijzondere uitwerking heeft, vraag het mij dan gerust. Beter één keer te veel gevraagd dan één keer te weinig. Een kort advies is altijd gratis. Gewoon omdat ik graag help met deze onuitputtelijke bron van kennis die ons opnieuw in contact brengt met de wijsheid die wij allen in ons meedragen.

Wat als het niet lukt om het te bestellen?

Mocht het je desondanks niet lukken om de kruiden zelfstandig te bestellen, ook dan hoor ik het graag. Als erkend Ayurvedisch behandelaar heb ik een reseller account bij dit fantastische bedrijf waarvan ik de producten oprecht onderschrijf. Voor sommige producten is het helaas zo dat het niet door particulieren kunnen worden besteld maar wel door resellers. In dat geval help ik je graag.

Veel plezier met jouw bestelling

Ayurvedische kruiden bestellen
Webshop Ayurveda Wandelcoaching