Coaching met hond

Ayurveda Wandelcoaching met Hond

Wanneer we in harmonie met de natuur leven, zal de melodie van het leven zoet klinken – Amma

Hoe honden ons herinneren aan onze natuur

De beste metgezel tijdens een wandeling is nog altijd de hond. Hij geeft ons een uitstekend voorbeeld van wat wandelen kan betekenen. Hoe we ons in het NU kunnen voortbewegen zonder gehinderd te worden door beperkende gedachten en een volle agenda.

De spiegel die zij ons voorhouden is van onschatbare waarde

Ayurveda Wandelcoaching is een plek voor mens en dier. Voor mij is de hond een belangrijke vriend op het pad. Of dat pad nu bedoeld is om het hoofd leeg te maken of dat we juist willen nadenken over de dingen die ons raken, de hond kan hierbij prima ondersteunen.

Coaching met Honden - Ayurveda Wandelcoaching

 

Ook bij Business Coaching

Ayurveda Wandelcoaching werkt ondermeer samen met GLOBAL LEXIS | Online Marketing. Een Marketing Bureau met een passie voor Coaching met honden. Omdat honden ons helpen zien wat we anders niet goed zien. Honden helpen ons ook stappen maken bij ons eigen proces als ondernemer die we niet voor mogelijk hadden gehouden.

De coachee vertelt…

De Duitse herder van GLOBAL Lexis | Online Marketing liep al zeker een half uur met ons mee tijdens een intakegesprek op de hei. In eerste instantie leek het een gewoon intakegesprek te zijn zoals je dat bij elk marktingbureau verwacht. Tot ik de riem in handen kreeg met het verzoek de hond aan te lijnen. Ik dacht nog, ik ben paarden gewend dus dat doe ik wel even. Maar nee, de Duitse herder bleef op afstand en wat ik ook deed hij kwam niet dichter bij. Ik kreeg de vraag of ik wist waarom hij niet kwam. Ook kreeg ik de vraag of ik zicht had op hoe ik had geprobeerd om contact te maken met de toch best wel grote hond. Al snel kwam ik erop uit dat ik mij afhankelijk opstelde van de coach. Ik stond niet in mijn eigen kracht maar zocht steeds naar bevestiging van haar. Hierop kreeg ik de vraag of dat een bekend patroon was. Toen barste ik in tranen uit. Het was precies de reden waarom zoveel niet lukte. Waarom ik mijn bedrijf niet van de grond kreeg. De coach gaf mij wat handvatten om in mijn kracht te staan en weer kreeg ik de riem in handen. Dit keer kwam de hond direct naar mij toe en liet zich zonder problemen aanlijnen. Voor mij was het een echte eye-opener. Ik mocht er op gaan vertrouwen dat ik alle kwaliteiten in huis heb om succesvol te zijn. Dat ik veel meer bereik wanneer ik in mijn kracht ga staan en geen bevestiging van anderen nodig heb. 

Ook benieuwd hoe wandelend coachen met hond jouw bedrijf vooruit helpt? Bel 0629563450 of mail info@global-lexis.com

Alles voor de hond - Ayurveda Wandelcoaching