Darmklachten

Armklachten Ayurveda Wandelcoaching

NA 30 JAAR ZEG IK EINDELIJK NEE TEGEN DARMKLACHTEN

30 jaar geleden begonnen bij mij de darmklachten. Het heeft mij veel ongemakkelijke en pijnlijke momenten bezorgd. 30 jaar lang heb ik gezocht naar het beste dieet. Want dat er een relatie was tussen voeding en darmklachten dat was mij wel duidelijk.

Niet één dieet voor iedereen

Ik heb heel wat diëten geprobeerd. Voedingsstoffen weggelaten of juist toegevoegd. Ik las alles wat ik kon vinden over darmen en over voedingsleer. Het werd wel minder maar het ging nooit helemaal weg. Tot nu… Na 30 jaar ben ik er achter dat er niet 1 dieet is voor iedereen. Dat dit maatwerk is. Afhankelijk van de persoon, de leefomstandigheden, de leeftijd, de tijd van het jaar, de lokatie etc etc

Een studie Ayurvedische Geneeskunde en Voedingsleer verder

Het is de Ayurveda die mij dit inzicht gaf. Wat ik daar lees is echt een thuiskomen. Het klopt gewoon wat de oude Ayurvedische meesters zeggen. Deze 5000 jaar oude kennis heeft niet voor niets de tand des tijds overleefd. Dus ben ik Ayurvedische geneeskunde gaan studeren en heb mij vooral gericht op Ayurvedische voedingsleer.

Ik ben vrij van darmklachten… nu jij nog?

Ayurveda Wandelcoaching gaat over Voeding en Lifestyle vanuit Ayurvedisch perspectief. Omdat de juiste voeding en een passende levensstijl hand in hand gaan. Niet alleen bij darmklachten maar ook bij vele andere klachten. Denk aan depressie, burn-out, reuma, ontstekingen, vermoeidheid, onrust, koude voeten, huidproblemen etc.

Ik help je graag om ook vrij te zijn

Kun je niet wachten? Vraag mij dan gerust. Ik help je graag. Je mag mij mailen op info@ayurveda-wandelcoaching.nl of bellen op 06 29563450.

Een bericht via de website van Ayurveda Wandelcoaching versturen kan ook