Voor wie?

Ayurveda Wandelcoaching - Balans

Voor wie balans zoekt

Ayurveda Wandelcoaching is voor iedereen met vragen over de gezondheid. Zowel geestelijk als lichamelijk. Ayurveda gaat uit van de balans waarmee we geboren zijn die door de omstandigheden in het leven uit balans geraakt. Door deze balans opnieuw te herstellen blijven we gezond. Want wanneer we te ver uit balans geraken worden we ziek.

Bij welke klachten is Ayurveda Wandelcoaching iets voor jou?

Bij Ayurveda draait het in de eerste plaats om het voorkomen van klachten. Je kunt dus beter niet wachten dus tot de ziekte zich volledig openbaart. De Ayurveda deelt ziektes dan ook onder in verschillende stadia waarin deze tot uiting komt. Het is dan ook zaak dat je op tijd aan de bel trekt. Juist bij de wat minder heftige klachten als:

De 4 pijlers van Ayurveda

Ayurveda Wandelcoaching is niet voor niets zo gekozen. Het voldoet aan tenminste 2 van de 4 belangrijkste pijlers: Inspanning, ontspanning, voeding op maat en Ayurvedische behandeling.

Wandelcoaching betekent in beweging zijn. Niet voor niets dat Ayurveda Wandelcoaching deze vorm verkiest boven het samen aan een tafel kiezen. Het brengt lichaam, ziel en geest in beweging. Zo kom je al vast een beetje meer in balans. Daarnaast leer ik je graag wat je nog meer kunt doen.

100% persoonlijke benadering

Het mooie is dat Ayurveda altijd kijkt naar het individu en dus geen algemene behandeling, tip of oplossing voorschrijft. Ayurveda stelt dat wat voor de één goed is voor de ander slecht kan zijn. Daarom gaan we eerst samen op zoek naar wat voor jou balans betekent. En hoe jouw ideale leven waarin de balans zoveel mogelijk in stand blijft er dus uit zou zien.

Waarom kiezen kiezen voor Wandelcoaching?

Ayurveda Wandelcoaching helpt je in beweging. Door te ervaren wat dat met je doet en tegelijkertijd aan je gezondheid te werken heb je de eerste stap naar meer balans en minder klachten gezet.