Wandelcoachen met hond

Ayurveda Wandelcoaching met hond

AYURVEDA WANDELCOACHING MET HOND

Vanmiddag een prachtige Coaching Sessie gehad met een klant. Rico, mijn Duitse herder mocht mee als extra coach en heeft voor een mooie doorbraak gezorgd. Hij liet zien wat ik vermoede dat speelde op een manier die echt binnen kwam bij de klant.

Lichaam, geest, ziel

Ayurveda gaat over het in balans brengen en houden van lichaam, geest en ziel met de 5000 jaar oude Indiase geneeskunst. Het was zo mooi om te zien hoe lichaam, geest en ziel samen speelden terwijl Rico de vinger op de zere plek legde.

Darmproblemen als signaal

Bijna altijd gaat een Burn-Out samen met een verlies aan energie en een verstoorde spijsvertering met darmproblemen en een reeks andere fysieke klachten tot gevolg. Wat is er dan logischer dan te werken met een geneeswijze die lichaam, geest en ziel in balans brengt.

Ayurveda heer en meester bij darmproblemen

Ayurveda is heer en meester als het om het oplossen van darmproblemen gaat. Je kunt jezelf en mij voor de gek houden als het om de psychologische mechanismen gaat die spelen, maar Rico, de hond, niet. Die ervaart alleen wat werkelijk is. Net als het lichaam. Dat toont altijd de werkelijke toestand van het moment. Bijvoorbeeld op de tong, de huid en in de pols.

De hond als extra coach

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een intake. Ik kijk dan met of zonder hond naar jouw huidige situatie en leg je uit wat er (onderhuids) uit balans is en op termijn voor grotere problemen kan gaan zorgen. Meer over Coachen met hond neem contact met mij op en stuur een mailtje naar info@ayurveda-wandelcoaching.nl

 

1385222 - Webshopvoorhonden.nl - Ayurveda Wandelcoaching